Видавничий дім Школа — книги для дітей українською мовою

Дитинство сучасної малечі насичене яскравими враженнями завдяки невпинному розвитку інформаційних технологій. Українська молодь відвідує розвивальні гуртки різних спрямувань, вивчаючи там іноземні мови, математику та логіку, займаючись музикою, танцями, футболом та іншим. Але подеколи дитина може втомитися від напруженого графіку й відчути потребу у спокійному проведенні дозвілля. Для вирішення такого завдання видавництво Школа пропонує добирати цікаву художню й корисну пізнавальну літературу. Якщо сформувати звичку читати багато в ранньому дитинстві, згодом це стане дієвим способом, щоб відпочити від повсякдення, насолодитися художніми образами, поміркувати над сюжетами, розвивати пам’ять і насичуватися корисною інформацією.

Найбажаніші книги українською мовою

Видавництво «Школа» цінує традиції й видає тексти авторів-класиків, та водночас готує і новинки світових бестселерів дитячої художньої та розвивальної літератури. Діти — наше майбутнє, тож ми маємо плекати в них найвищі цінності життя, які описані в книжках. Інколи батькам може не вистачати часу, щоб відібрати найкращі твори художньої літератури, але за допомогою зручних фільтрів на сайті видавництва «Школа» ви швидко відшукаєте необхідне видання для своєї дитини.

Які сюжети наразі найпоширеніші серед маленьких і юних книголюбів?

  1. Пригоди книжкових дітлахів-однолітків читача в реальному світі: у школі, на канікулах, під час подорожей з родиною тощо;
  2. Казки й оповідання з персонажами-тваринами;
  3. Фентезі-історії про подорожі в часі, мандрівки століттями, керування сновидіннями, пам’яттю і спогадами.

Свої думки та враження залишайте у спеціальному полі для відгуків на сайті, зазирніть у блог, щоб почитати огляди й рецензії, та підписуйтесь на розсилку новин від видавництва «Школа», щоб першими дізнаватися про вихід нових книг, проведення акцій, коли на певні групи товарів діє знижена ціна, про спеціальні пропозиції та ін.

Видавничий дім Школа — книги для дітей українською мовою: нижче наводимо перелік нещодавніх новинок 2021 року.

  1. Для малечі:
    • «Шкодні вірші» Вікторія Ніколенко;
    • «Прикольні вірші» Сашко Дерманський;
    • «Династия Криворучків» Павел Беренсевич.
  2. Для підлітків:
    • «Невидиме місто» серія «Серце часу» Моніка Пец;
    • «17 — Книги спогадів» Роуз Сноу.

Де придбати новинки дитячої літератури

Купити нову книгу й відчути її запах, погортати сторінки, які тільки-но приїхали з друкарні, порозглядати дивовижні малюнки ви можете також в книгарнях або у торговельних представників у вашому місті. Щодо ціни на доставку: при замовленні на суму понад 400 грн відправимо безкоштовно в межах України.